Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Bedrijfsterrein onderhoud

Bedrijfsterrein onderhoud, netjes, veilig én professioneel: Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V.

Bedrijfsterrein onderhoud zorgt voor een goede eerste indruk van uw bedrijf. Zelf loopt u dagelijks over uw eigen bedrijfsterrein, misschien dat dan het onkruid in de hoek, of die kuil op de parkeerplaats u niet meer opvallen? Onkruid groeit immers langzaam en een kuil ontstaat meestal ook niet van de een op de andere dag. Deze verschillen zijn nihil bij dagelijkse bezoeken.

Maar wat als een potentiële klant, een sollicitant, een bezoeker of een vaste klant op uw bedrijfsterrein komt? Wanneer deze niet onderhouden is, het onkruid enkel hoog staat en de klinkers losliggen, dan creëert u onbewust een indruk waarmee u een gesprek liever niet wilt starten.

Bedrijfsterrein onderhoud voor de juiste indruk op bezoekers

Bedrijfsterrein onderhoud is dus van belang om het beeld van uw bedrijf netjes en verzorgd te houden. In de eerste 7 seconden van een ontmoeting is het eerste beeld al gevormd en zijn de vooroordelen al gecreëerd. Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V. werkt netjes, efficiënt en frequent om het onderhoud van uw bedrijfsterrein, en dus uw sterke eerste indruk, op peil te houden.

Bij Grondverzetbedrijf R. Boer, bestaat bedrijfsterrein uit:

  • Het egaliseren, en egaal houden van het (parkeer)terrein
  • Het onkruid vrijhouden van het gehele bedrijventerrein
  • Bemesting van planten etc.
  • Gazononderhouden
  • Ontwateringssystemen aanleggen
  • En meer

Welke terreinen vallen onder bedrijfsterrein onderhoud?

Niet alleen uw bedrijventerrein rondom het kantoor onderhouden wij, ook plegen wij bedrijfsterrein onderhoud aan terreinen zoals winkelcentrazones, schoolpleinen, terrein van verzorgingstehuizen enzovoorts.

Het verzorgen en onderhouden van uw bedrijfsterrein is al snel een bijzaak in de normaal al drukke werkweek. Taken zoals het bijhouden van het terrein vervallen dan als eerste. Daarom neemt Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V. dit graag van u over.

Door onze hulp in te schakelen nemen wij een van uw zorgen weg. Zo kunt u zich makkelijk focussen op uw hoofdtaken, én tegelijkertijd genieten en profiteren van een goed onderhouden bedrijfsterrein.

Maak a.u.b. uw keuze:

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Bedrijfsterrein onderhoud, bestrating
Laat uw reactie achter

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2021 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl