Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Bedrijfsterrein onderhoud

Bedrijfsterrein onderhoud uitbesteden aan Ronald Boer B.V.? 

Een goede eerste indruk van uw bedrijf is al binnen de eerste seconden gemaakt en is belangrijk. Als u zelf elke dag over uw eigen bedrijfsterrein loopt, valt u het onkruid of die kuil op de parkeerplaats niet meer op. Een potentiële klant, bezoeker of vaste klant ziet zulke dingen wel.  Met een slecht onderhouden bedrijventerrein creëert u onbewust een slechtere indruk. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Laat uw bedrijfsterrein onderhoud uitbesteden en neem contact op met Ronald Boer B.V. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsterrein er netjes en verzorgd uit komt te zien door het goed te onderhouden en we zorgen dat u een onkruidvrij en verzorgd bedrijventerrein krijgt.    

Wat houdt bedrijfsterrein onderhoud in?  

Loon- Grondverzet bedrijf Ronald Boer B.V. werkt netjes en efficiënt om uw bedrijventerrein te onderhouden. Maar wat houdt bedrijventerrein onderhoud in? Ronald Boer B.V. legt het graag uit. Wij kunnen frequent bij u langskomen, zodat u het hele jaar door een verzorgd en onderhouden terrein heeft. Voor welk onderhoud kunt u onder andere bij ons terecht?  

  • Bemesting van planten etc.  
  • Egaliseren en egaal houden van het (parkeer)terrein  
  • Gazononderhoud  
  • Onkruid vrijhouden van het gehele bedrijventerrein  
  • Ontwateringssystemen aanleggen  
     

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het onderhoud van uw bedrijventerrein, we onderhouden onder andere ook terreinen van winkelcentra, schoolpleinen en terreinen van verzorgingstehuizen.   

Neem contact op met Ronald Boer B.V. om een afspraak te maken voor bedrijfsterrein onderhoud 

Iedereen heeft het tegenwoordig altijd druk en het verzorgen en onderhouden van uw bedrijfsterrein is al snel een bijzaak. Taken zoals het bijhouden van het terrein laat u als eerste vallen. Wij komen graag deze taak van u overnemen en uw bedrijfsterrein onderhouden. Door onze hulp in te schakelen nemen we u zorgen uit handen. U kunt zich concentreren op uw hoofdtaken én tegelijkertijd genieten en profiteren van een goed onderhouden bedrijfsterrein. Wilt u een goed onderhouden terrein? Neem dan contact met ons op en bel naar 06-46184225 of stuur een e-mail naar: info@ronaldboer-grondverzet.nl.    

Maak a.u.b. uw keuze

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Laat uw terrein onderhouden door Ronald Boer B.V.  

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl