Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Bedrijfsterrein onderhoud

Laat uw terrein onderhouden door Ronald Boer B.V.  

Een goede eerste indruk van uw bedrijf is belangrijk. Laat uw terrein onderhouden door Ronald Boer B.V.. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsterrein er netjes en verzorgd uit komt te zien. Als u zelf elke dag over uw eigen bedrijfsterrein loopt, valt u het onkruid of die kuil op de parkeerplaats niet meer op. Een potentiële klant, bezoeker of vaste klant ziet zulke dingen wel. Een eerste indruk is al binnen de eerste zeven seconden gemaakt. Met een slecht onderhouden bedrijventerrein creëert u onbewust een slechtere indruk. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Neem contact op ons en we zorgen dat u een onkruidvrij en verzorgd bedrijventerrein krijgt.   

Wat houdt terrein onderhoud in? 

Loon- Grondverzet bedrijf Ronald Boer B.V. werkt netjes en efficiënt om uw bedrijventerrein te onderhouden. Wij kunnen frequent bij u langskomen zodat u het hele jaar door een verzorgd bedrijventerrein heeft. Voor welk onderhoud kunt u onder andere bij ons terecht? 

  • Bemesting van planten etc. 
  • Egaliseren en egaal houden van het (parkeer)terrein 
  • Gazononderhoud 
  • Onkruid vrijhouden van het gehele bedrijventerrein 
  • Ontwateringssystemen aanleggen 

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor bedrijventerrein onderhoud, we onderhouden onder andere ook terreinen zoals winkelcentrazones, schoolpleinen en terreinen van verzorgingstehuizen.  

Neem contact op met Ronald Boer B.V. om een afspraak te maken voor uw bedrijventerrein onderhoud

Iedereen heeft het tegenwoordig altijd druk en het verzorgen en onderhouden van uw bedrijfsterrein is al snel een bijzaak. Taken zoals het bijhouden van het terrein laat u als eerste vallen. Wij komen graag deze taak van u overnemen en uw bedrijventerrein onderhouden. Door onze hulp in te schakelen nemen we u zorgen uit handen. U kunt zich concentreren op uw hoofdtaken én tegelijkertijd genieten en profiteren van een goed onderhouden bedrijfsterrein. Wilt u een goed onderhouden bedrijfsterrein? Neem dan contact met ons op en bel naar 06-46184225 of stuur een email naar info@ronaldboer-grondverzet.nl.   

Maak a.u.b. uw keuze

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Laat uw terrein onderhouden door Ronald Boer B.V.  

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl