Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Cultuurtechniek Tekst

Wat is cultuurtechniek?

Cultuurtechniek is een breed begrip. Cultuurtechniek is de verzamelnaam voor diverse technieken die worden gebruikt voor het in cultuur brengen en ook houden van verschillende landoppervlakken. Bij cultuurtechniek wordt er vormgegeven aan landschap. Voordat er gestart kan worden met deze werkzaamheden is er natuurlijk eerst een plan nodig. Dit plan moet aandacht hebben voor zowel de natuur, duurzaamheid en esthetische aspecten. Cultuurtechniek is gericht op het verbeteren van de bodem, het verhogen van de gebruikerswaarde en het vormgeven van landschap.

Werkzaamheden met betrekking tot cultuurtechniek

Bij cultuurtechniek is het belangrijk dat er een balans is tussen cultuur en natuur. Cultuurtechnische werkzaamheden gaan van het aanleggen van openbaar groen tot het beheersen van water en het verbeteren van grond. Ronald Boer kan al deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

Waterbeheersing

Wij kunnen u ook zeker van dienst zijn bij waterbeheersing. Bijvoorbeeld voor een kunststof beschoeiing maar ook voor de aanleg van diverse andere waterbeherende maatregelen. Waterbeheersing is een bijzondere cultuurtechniek en wij helpen u graag om deze werkzaamheden uit te voeren.

Grondverbetering

Grondverbetering is gericht op het verbeteren van slappe grond. Veengrond en kleigrond staan er bijvoorbeeld om bekend dat ze weinig draagvermogen hebben. Door deze grond te verbeteren wordt het draagvermogen vergroot en is het beter geschikt om op te bouwen. Nog een onderdeel van cultuurtechniek is het zuiveren van de grond. Bij het slopen van een pand komt altijd veel rommel vrij, waardoor de grond vervuild raakt. Dan is het van belang dat de vervuilde grond opgeschoond wordt.

Ronald Boer voor uw Cultuurtechnische werkzaamheden

Ronald Boer is specialist op het gebied van Cultuurtechniek. De specialisten weten als geen ander om te werken met de nieuwste technieken. Onze jarenlange ervaring zorgt voor een brede kennis, waardoor Ronald Boer hét bedrijf is voor al uw cultuurtechnische werkzaamheden! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot cultuurtechniek? Neem telefonisch of per mail contact met ons op of vul ons contactformulier in!

Cultuurtechniek

Wilt u meer informatie hierover?

Vul dan onderstaand formulier in om contact op te nemen:

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl