Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Houten damwand Tekst

Beschoeiingen

Beschoeiingen worden toegepast als bescherming van tuinen langs het water en ook als versterking van de oevers van sloten, vijvers en kanalen. Wanneer u een beschoeiing plaatst heeft u ook geen last meer van een aflopende oever. Bovendien levert het ook een aantal extra vierkante meters aan tuin op. Vooral als u kiest voor de combinatie met een vlonder. Een beschoeiing wordt vaak gebruikt om hoogteverschil in de grond op te vangen.

Houten damwand

Een houten damwand bestaat uit planken met een mes en groef die bij het plaatsen verticaal in de grond worden getrild. Deze houten damwanden zijn er in verschillende soorten hout. Van eikenhout tot vurenhout, u heeft een ruime keuze!

Een houten damwand is de meest populaire keuze als het gaat om een damwand. Een damwand van hout oogt het meest natuurlijk en heeft daarnaast ook een warme uitstraling. Wij maken gebruik van vurenhout voor onder water, dit zal nooit rotten en zo kunt u lang van uw beschoeiing genieten. Een houten damwand is dus een duurzame beschoeiing met een natuurlijke uitstraling!

Verschillende installatiemethode ’s

Wij beschikken over verschillende installatietechnieken. Mede hierdoor hebben wij voor u altijd een passende oplossing. Om een damwandscherm in een rechte lijn te plaatsen worden eerst heigordijnen gesteld en vervolgens vastgezet met kettingen. Daarna wordt in de kop van de damwandplank een gat gebrand, waaraan de plank opgehesen kan worden.

Elke damwandplank wordt door de heibaas in het slot van de plank geplaatst. Vervolgens wordt het trilblok boven de damwandplank gehesen en vastgeklemd op de kop. Daarna wordt de plank in de grond getrild. De rechtstand van de damwandplank wordt tijdens het intrillen door de heibaas gecontroleerd. Het damwandscherm wordt tot slot op de bepaalde hoogte ingetrild, zodra de gordingen zijn verwijderd.

Ronald Boer voor het plaatsen van uw houten damwanden

Ronald Boer is specialist op het gebied van damwanden plaatsen. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een brede kennis, waardoor Ronald Boer hét bedrijf is voor uw damwanden! Benieuwd naar wij voor u kunnen betekenen? Neem telefonisch of per mail contact met ons op, of vul ons contactformulier in!

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl