Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Kaatsheuvel

Laat uw bedrijfsterrein in Kaatsheuvel onderhouden door Ronald Boer B.V.

Wilt u een verzorgd en onderhouden bedrijfsterrein in Kaatsheuvel? Laat uw bedrijfsterrein onderhouden door Ronald Boer B.V. uit Waalwijk. Een eerste indruk wordt binnen zeven seconden gemaakt. In die zeven seconden heeft uw potentiële klant genoeg tijd om een blik te werpen op uw bedrijfsterrein. Een slecht onderhouden bedrijfsterrein maakt geen goede indruk. Klanten willen een bedrijf met een verzorgd en goed onderhouden bedrijfsterrein. Het straalt professionaliteit uit en klanten hebben meer vertrouwen in u. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsterrein er verzorgd en onderhouden uitziet. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw bedrijfsterrein en kunt zich concentreren op uw hoofdtaken.  

Welke diensten bieden wij aan? 

U heeft het druk en onderhoud aan uw bedrijfsterrein schiet er vaak bij in. Wij onderhouden uw bedrijfsterrein graag voor u. Bij ons kunt u terecht voor verschillende diensten:  

  • Bemesting van planten etc. 
  • Egaliseren en egaal houden van het (parkeer)terrein 
  • Gazononderhoud 
  • Onkruid vrijhouden van het gehele bedrijventerrein 
  • Ontwateringssystemen aanleggen 

Ronald Boer B.V. onderhoudt niet alleen bedrijfsterreinen, we onderhouden onder andere ook winkelcentrazones, schoolpleinen of terreinen van verzorgingstehuizen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

Neem contact met ons op voor een verzorgd bedrijfsterrein 

Heeft u een bedrijfsterrein die wel een onderhoudsbeurt kan gebruiken? Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak met u om langs te komen. Wij zijn een Loon- Grondverzetbedrijf met jarenlange ervaring in het aanbieden van grondwerkdiensten. Het onderhoud van uw bedrijfsterrein is bij ons in goede handen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud van uw terrein, wij regelen dit voor u. Wilt u meer informatie of een afspraak met ons maken? Bel naar 06-46184225 of stuur een email naar info@ronaldboer-grondverzet.nl.  Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Laat uw bedrijfsterrein in Kaatsheuvel onderhouden door Ronald Boer B.V.

Stel uw vraag

Bedrijfsterrein onderhoud | Kaatsheuvel

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl