Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Den Bosch

Onderhoud aan uw bedrijfsterrein in Den Bosch en omgeving

Het is belangrijk om uw bedrijfsterrein in Den Bosch goed te onderhouden. Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V. kan deze onderhoud werkzaamheden voor u uitvoeren. Wanneer u het onderhoud aan ons uitbesteed, heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Toch kunt u daarna profiteren en genieten van een goed onderhouden bedrijfsterrein. Wij komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken!

Hoe wordt het onderhoud aan mijn bedrijfsterrein uitgevoerd?

Wanneer u kiest om het onderhoud aan uw bedrijfsterrein in Den Bosch of omgeving te laten uitvoeren door Ronald Boer komen wij op vaste momenten langs om uw terrein na te lopen. Daarbij zorgen we ervoor dat eventuele kuilen hersteld worden en het terrein glad is. Zo is het terrein veilig voor iedereen. Daarnaast verwijderen wij het onkruid op alle plekken. Kortom, we zorgen ervoor dat uw bedrijfsterrein weer netjes is.

Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V. heeft al velen jaren ervaring in onder andere bedrijventerrein onderhoud in Den Bosch en omgeving!

Waarom uw bedrijfsterrein laten onderhouden door Ronald Boer

Uw bedrijfsterrein laten onderhouden door Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V. brengt een aantal voordelen met zich mee, namelijk:

  • Het feit dat u het onderhoud kan uitbesteden zorgt voor gemak.
  • U kunt genieten van een goed onderhouden bedrijfsterrein, denk hierbij aan een schoolplein, sportveld, kantorenterrein of industrieterrein
  • Consequente onderhoudskwaliteit
  • Een betrouwbare partner met 15 jaar ervaring in grondverzet en onderhoud

Het bedrijventerrein onderhoud team van Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V.

Het team van Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V. bestaat uit verschillende vakspecialisten, met elk hun eigen specialisme. Welke opdracht u ook heeft, wij hebben de expert in ons team zodat uw terrein op de juiste manier onderhouden kan worden. Met onze eigen experts, ervaring, kennis en nog steeds een groeiende passie voor het vak bieden wij u alle voordelen van bedrijfsterrein onderhoud in Den Bosch en omgeving.

Wilt u graag meer weten over het onderhoud van uw bedrijfsterrein, plein, parkeerplaats of andere plek? Het is altijd mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen! Wij vertellen u graag meer over onze werkzaamheden en werkwijze.

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Bedrijfsterrein onderhoud, bestrating

Stel uw vraag

Bedrijfsterrein onderhoud | Den Bosch

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl