Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Drunen

Onderhoud van bedrijfsterreinen in Drunen uitbesteden 

Een goed onderhouden bedrijfsterrein vergroot de uitstraling van uw kantorenterrein of schoolplein. Zelf hiermee aan de slag gaan, is niet eenvoudig. Het vereist nogal wat kennis en de inzet van specifieke machines. Wij bieden u de mogelijkheid om het terreinonderhoud in Drunen aan ons uit te besteden. Hierbij zetten we de beste materialen, machines en onze jarenlange ervaring in. We komen incidenteel of op vaste momenten bij u langs en lopen het gehele terrein zorgvuldig na.  

Specialisten in onderhoud van bedrijfsterreinen 

Binnen ons bedrijf zijn specialisten werkzaam, die als geen ander weten wat nodig is om de aanleg en het onderhoud van bedrijfsterreinen in goede banen te leiden. De werkzaamheden variëren van het herstellen van kuilen en het verwijderen van onkruid, tot het netjes maken van uw zakelijke buitenruimte. Een glad terrein voorkomt ongelukken en oogt verzorgd. 

Verzorgd industrieterrein in Drunen 

Een goed onderhouden kantoorterrein kunt u zien als een verlengde van uw schoolgebouw of kantoorpand. Het is uitnodigend voor uzelf, maar ook voor uw bezoekers, klanten en personeelsleden. Laat u aangenaam verrassen door het prachtige resultaat van onze werkzaamheden. Hier geniet u elke dag opnieuw van. Geen ontsierend onkruid of verzakkingen meer, maar altijd een goed onderhouden bedrijfsterrein waar u zelf geen omkijken naar heeft. 

Offerte voor onderhoud bedrijventerrein 

Twijfel niet langer, maar vraag ons om een gratis offerte voor het onderhoud van bedrijventerreinen in Drunen. In de prijsopgave staan de werkzaamheden nauwkeurig vermeld. Laat ons vakmanschap in combinatie met onze betaalbaarheid u overtuigen om het onderhoud van uw bedrijventerrein uit te besteden. Neem ook eens een kijkje bij onze andere diensten, zoals de aanleg van riolering en het vervangen of herstellen van bestrating. Zo heeft u een vast aanspreekpunt voor uw gehele buitenterrein. Een telefoontje of e-mail is dan genoeg om de werkzaamheden door ons in te laten plannen.  

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Bedrijfsterrein onderhoud, bestrating

Stel uw vraag

Bedrijfsterrein onderhoud | Drunen

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl