Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Infrawerken tekst

Ronald Boer voor uw infrawerken

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van infrawerken? Dan is Ronald Boer hét bedrijf dat u zoekt. Al jaren zijn wij dagelijks bezig met infrawerken en hebben we veel ervaring op het gebied van kwaliteit en service. Tijdens het infrawerken voeren wij zowel grond-, wegenbouwkundige en waterbouwkundige werkzaamheden uit. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in infrawerken en doen er alles aan om zo goed mogelijk werk te leveren.

Traditionele bestrating

Dankzij onze jarenlange ervaring realiseren wij wat u in gedachte heeft. Ook als het gaat om de bestrating rondom uw woning. Natuursteen, klinker, betonstraat stenen, keperverband of halfsteensverband. Voor ons is niets te gek, wij realiseren graag de oprit die u in gedachte heeft!

Machinale bestrating

Bij machinale bestrating komen veel dingen kijken, denk hierbij aan snelheid en efficiëntie. Ook al wordt een straat machinaal aangelegd, vakkundig personeel blijft van belang. Er komen namelijk meer werkzaamheden bij kijken dan alleen het machinaal aanbrengen van de stenen. U kunt hierbij denken aan het opbreken van trottoirbanden en het leggen van trottoirtegels. Bovendien kan een machinale bestrating nooit volledig machinaal worden uitgevoerd. Ons vakkundige personeel is goed opgeleid en is inzetbaar voor machinale bestrating en handmatige bestrating.

Kleine asfaltwerken

Ook voor onderhoud aan de wegen, bedrijfs- en parkeerterreinen bent u bij Ronald Boer aan het juiste adres. Wij maken gebruik van de meest efficiënte werkwijze met een minimum aan overlast voor omwonenden. Het asfalt moet gerepareerd worden door goed opgeleid personeel met de nodige technische kennis, daar hoeft u bij Ronald Boer niet over te twijfelen!

Riolering

Het rioolstelsel dient goed bestand te zijn tegen de veranderingen in het klimaat. Heftige weeromstandigheden komen tenslotte steeds meer voor. Deze weeromstandigheden kunnen invloed hebben op het ontwerp, de aanleg en ook het beheer van de riolering. U bent bij Ronald Boer aan het juiste adres voor kleinschalige rioolwerkzaamheden.

Ronald Boer voor uw infrawerken

Ronald Boer is de specialist op het gebied van infrawerken. Onze jarenlange ervaring zorgt voor een brede kennis, waardoor Ronald Boer hét bedrijf is voor al uw infrawerkzaamheden! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem telefonisch of per mail contact met ons op, of vul ons contactformulier in!

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl