Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Producten Tekst

Producten

-

Big bags voor bulkgoederen 

Gaat u aan de slag met uw tuin en komt hier een grote hoeveelheid puin bij vrij? Maak gebruik van onze big bags en ervaar het gemak waarmee u direct een opslagmogelijkheid heeft voor uw overtollige tuingrond. Laat u na afloop de met grond gevulde big bag door ons ophalen, dan kunnen wij hier een gevulde zak met zand voor in de plaats zetten. Alles om van uw tuinproject een succes te maken. 

Geweven kunststof big bags 

Voor het transport en de opslag van grote hoeveelheden zand en grond is een big bag onmisbaar. Het zijn deze handige grote zakken die worden ingezet bij bulkgoederen. Onze big bags zijn gemaakt van geweven kunststof en dat maakt ze tot een stevige zak die tegen een stootje kan. De zakken zijn voorzien van hijslussen, die al in de zijnaden zijn mee gestikt. Hierdoor laten ze zich moeiteloos optillen met een vorkheftruck of hijskraan. Een draagvermogen van 1000 kilo of 1 kuub is geen probleem voor onze big bags. Heeft u zelf niet de middelen om de big bags bij u thuis te krijgen? Geen nood, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op, dan gaan we het voor u regelen. 

Waarvoor worden big bags gebruikt? 

Door de robuuste uitvoering van de big bags zijn ze geschikt voor het opslaan en vervoeren van een grote hoeveelheid gewicht. Uw tuin herinrichten en direct alles binnen handbereik hebben? Kies dan voor onze big bags met grond of zand. Laat de winter zich weer gelden en zoekt u een royale voorraad strooizout? Ook dat leveren we op verzoek in big bags, maar u kunt ook kiezen voor onze winterdienst waarbij wij de werkzaamheden voor onze rekening nemen. 

Offerte voor big bags 

Aan de hand van uw wensen stellen wij een gratis offerte voor u op. Gaat u hiermee akkoord, dan gaan we zo snel mogelijk met uw bestelling aan de slag. Met onze snelle levering heeft u de big bags binnenkort al in uw bezit. Dit kan doordat u ze bij ons komt afhalen, maar we leveren ze met evenveel plezier op korte termijn op uw woonadres af. 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl