Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Betonnen keerwanden tekst

Keerwanden

Keerwanden zijn gemaakt van sierbeton en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Naast dat keerwanden gebruikt kunnen worden als afrastering kunnen ze ook gebruikt worden om hoogteverschillen in de tuin mee op te vangen. Keerwanden zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Benieuwd naar de interessante voordelen die betonnen keerwanden met zich meebrengen voor uw huis? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Wat zijn keerwanden eigenlijk?

Betonnen keerwanden kunnen het best omschreven worden als harde, onbuigzame grond- of waterkerende elementen. Door het gewicht bieden ze dan ook een grote zekerheid. Betonnen keerwanden worden vaak naast elkaar geplaatst, wat ervoor zorgt dat er een betonnen muur ontstaat met een aanzienlijk groot draagvermogen. De keerwanden kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. U kunt hierbij denken aan de realisatie van kelders maar ook aan solide funderingen en kademuren.

Benut uw grond optimaal

Grond wordt tegenwoordig steeds duurder en iedereen wil uiteraard zo optimaal mogelijk zijn/haar grond benutten.  Dit geldt niet alleen voor grond waarop gebouwd mag worden, maar ook voor de tuin. Door deze reden maken veel mensen dan ook de keuze om gebruik te maken van betonnen keerwanden. Op deze manier is het mogelijk om keerwanden in te zetten voor het egaliseren van de tuin of juist om hoogteverschillen te creëren. De inzet van betonnen keerwanden kan ook een compleet andere uitstraling aan uw tuin geven.

Betonnen keerwanden uitstekend bestand tegen weersomstandigheden

Betonnen keerwanden zijn gemaakt van beton en beschikken over een extra troef. Ze bestaan uit beton en zijn goed bestand tegen alle type weersomstandigheden zoals sneeuw, ijs en regen. Daarnaast zijn betonnen keerwanden ook goed bestand tegen extreme hitte. De bouwwerken die gerealiseerd worden met behulp van betonnen keerwanden zullen dan niet snel aangetast kunnen worden. Dit materiaal is niet voor niets een bijzonder geliefd materiaal van verschillende ontwerpers en architecten.

Ronald Boer voorziet u graag van betonnen keerwanden

Onze jarenlange ervaring zorgt voor een brede kennis, waardoor Ronald Boer hét bedrijf is voor het plaatsen van uw betonnen keerwanden! Benieuwd naar wij voor u kunnen? Neem telefonisch of per mail contact met ons op, of vul ons contactformulier in!

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl