Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Tuinaanleg

Tuinaanleg Grondverzetbedrijf R. Boer in de rol van hovenier

Tuinaanleg begint bij het leeghalen van de huidige tuin, begint bij het egaliseren van de grond, begint bij überhaupt het leveren van de juiste grond. Begint u opnieuw in uw tuin, vanaf de grond af bouwt u hem opnieuw op? De tuin geheel leeg halen is een behoorlijke klus, oude planten, bomen en struiken verwijderen. Oude, onvruchtbare, grond verzamelen en afvoeren.Voor Ronald Boer is dit geen probleem. Dankzij onze grote machines, die wij in eigen beheer hebben, kunnen wij deze eerste stap van een nieuwe tuinaaleg snel voor u klaren.

Loon- en Grondverzetbedrijf R. Boer B.V. is al 15 jaar gespecialiseerd in tuinaanleg op het gebied van grondbewerking. Om uw tuin zonder drempels, hobbels of andere obstakels aan te kunnen leggen begint u bij Grondverzetbedrijf R. Boer.

De eerste stap bij tuinaanleg is niet, zoals u zou verwachten het kiezen van de beplanting, het bestraten van de paden of het plaatsen van het fietsenschuurtje maar het zorgen voor een goede bodem: Ronald Boer helpt u bij het kiezen en leveren van de juiste grond voor uw nieuwe tuin en levert de juiste hoeveelheid bij u op locatie.

De grondverzetvoorbereidingen van een nieuwe tuinaanleg?

  • Egaliseren van de bodem
  • Vijvers uitgraven
  • Het aanleggen van een ontwateringssysteem
  • Niet alleen het weghalen van materiaal (egaliseren) maar ook het storten van o.a. kiezels of split
  • Nog een vorm van grond storten in uw tuin: bemesten
  • Het rooien van bomen en struiken

Bij Loon- en Grondverzetbedrijf R. Boer B.V. voeren wij niet alleen grootse grondverzetwerkzaamheden uit, ook kunnen wij onze passie voor het vak kwijt in het aanleggen van tuinen. Bij een tuinaanleg komt soms meer kijken dan in eerste instantie gedacht.

Tuinaanleg dat begint bij bodemegalisatie

De aanleg van een nieuwe tuin kost tijd en geld. Des te meer reden om de eerste stap goed uit te voeren. Een goed begin is immers het halve werk. Schakel Ronald Boer en zijn 15 jaar aan ervaring in voor uw tuin.

Zo staan wij voor u klaar bij de realisatie van een goed ontwateringssysteem in de tuin. Deze stap is zeker belangrijk voor de vruchtbaarheid van uw tuingrond. Bij een te veel aan (regen)water, kunnen planten en bloemen niet optimaal groeien. Ook moet het mogelijk zijn om water op te slaan voor drogere perioden. Het aanleggen van een dergelijk systeem laat u gerust over aan Ronald Boer.

Zou u graag een betrouwbare partner hebben die meedenkt bij de eerste stappen van uw tuinaanleg? Bel ons een op. We denken graag met u mee.Of vraagt u direct een offerte aan.

Maak a.u.b. uw keuze:

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Tuinaanleg door Loon- en Grondverzetbedrijf R. Boer B.V.
Laat uw reactie achter

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2021 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl