Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Tilburg

Tuinaanleg in Tilburg door Ronald Boer Grondverzet, een bedrijf met passie voor het vak

Tuinaanleg in Tilburg, wilt u graag uw tuin laten aanpakken? Begint u uw nieuwe tuinaanleg in Tilburg vanaf nul of wilt u de tuin opnieuw indelen? Dan is het handig om de grond eerst te stabiliseren, de tuin leeg te halen en misschien wel een ontwateringssysteem aan te laten leggen. Loon- en Grondverzetbedrijf R. Boer zet zijn kennis, ervaring en machines ook in voor uw tuin in Tilburg. Bij de aanleg van een nieuwe tuin wordt alles grondig aangepakt, dus ook de fundamenten van uw tuin.

R. Boer staat in Tilburg en nabije omgeving bekend om zijn kundige manier van werken en net resultaat. Bij het aanleggen van een nieuwe tuin worden wij door menig tuineigenaar ingezet. Dit zijn resultaten van onze kennis en ervaring die wij de afgelopen 15 jaar hebben vergaard. In Waalwijk, Tilburg en de nabij gelegen steden en dorpen ging onze naam al snel rond, dankzij het werk wat wij leveren. Wij opereren vanuit onze eigen passie en de lol die we uit het werk halen, ook de basis voor een tuinaanleg valt onder onze passie.

Uw tuinaanleg in Tilburg start met een stabiele ondergrond

Tuinaanleg in Tilburg, een nieuwe tuin, een nieuw begin voor bloemen en planten. (Of misschien van een groots stenen terras?) Om uw tuin optimaal te laten groeien en bloeien, is een stabiele ondergrond nodig, zo voorkomt u verzakkingen in de tuin. De grond zelf moet vrij zijn van oude boomstronken en wortels. Vaak leveren wij voor een tuinaanleg verse, nieuwe grond zodat de nieuwe planten goed kunnen gedijen. Verder leggen wij in Tilburg ontwateringssystemen aan om te voorkomen dat uw planten en bloemen straks zwemmen in het water, omdat de grond dit niet kan afvoeren.

Tuinaanleg is de passie van Grondverzetbedrijf Ronald Boer, we komen graag bij u langs in Tilburg en omgeving

Tuinaanleg begint met grondwerk en dat is de passie van Ronald Boer B.V. Onze passie voor graven, storten en egaliseren van grond komt tot zijn recht bij het nieuwe begin van uw tuin in Tilburg. Ronald Boer zet u in voor:

  • Ontwateringssystemen aanleggen
  • Bemesten van de tuin (bij een tuinaanleg)
  • Kiezels of split leveren
  • Bodem egalisatie
  • Eventueel uitgegraven van vijvers

Wilt u ook profiteren van 15 jaar aan tuinaanleg en grondverzet ervaring? Loon- en Grondverzetbedrijf R. Boer B.V. is zowel voor zakelijke opdrachten als particuliere projecten in regio Tilburg inzetbaar.

Meer informatie? U kunt ons altijd bellen. Of vraag direct een offere aan.

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Tuinaanleg - Loon- en Grondverzetbedrijf R. Boer B.V.

Stel uw vraag

Tuinaanleg | Tilburg

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl