Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Den Bosch

Tuinaanleg in Den Bosch uitbesteden 

U heeft plannen om uw tuin helemaal opnieuw aan te leggen. Er zijn volop mogelijkheden voor tuinaanleg, maar het is belangrijk om eerst te zorgen voor een goede basis. Bij een bestaande tuin zullen de aanwezige bomen en hun bijbehorende wortels compleet verwijderd moeten worden. Dit is geen klus die u eenvoudig zelf uitvoert. We zijn een deskundig bedrijf en wij voeren het grondverzet voor het aanleggen van een tuin in Den Bosch graag voor u uit. Als u een kijkje neemt bij onze bestrating krijgt u een goed beeld van het mogelijke eindresultaat bij u thuis. 

Grond stabiliseren voor tuinaanleg 

Is de oude beplanting geheel verwijderd, dan gaan starten we met het creëren van een stabiele ondergrond. Dit is belangrijk om verzakkingen in uw tuin te voorkomen. We vullen de bestaande grond aan met nieuwe grond, waardoor een vruchtbare bodem ontstaat voor uw nieuwe planten. Om uw flora goed te laten groeien, leggen we een ontwateringssysteem aan. Dit systeem voorkomt dat uw bloemen en planten een overschot aan water krijgen, omdat de aanwezige grond het water niet voldoende kan afvoeren.  

Mogelijkheden tuinaanleg Den Bosch 

Geheel naar uw wens zorgen wij voor een tuin die aansluit bij wat u voor ogen heeft. Een mooie overgang van de tuin naar de bestrating bereiken we met split en kiezels. Deze leveren wij zelf aan u. Mocht u een vijver in uw tuin willen, dan graven wij deze nauwkeurig voor u uit.  

Kom met ons in contact en leg uw wensen voor tuinaanleg in Den Bosch aan ons voor. We denken actief met u mee en zetten onze uitgebreide ervaring in om tot een prachtig eindresultaat te komen. Ontvangt u liever eerst een offerte, dan vragen wij u zoveel mogelijk informatie en wensen aan ons kenbaar te maken. De maatwerk offerte heeft u dan snel in uw bezit.  

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Tuinaanleg - Loon- en Grondverzetbedrijf R. Boer B.V.

Stel uw vraag

Tuinaanleg | Den Bosch

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl