Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Den Bosch

Ronald Boer B.V. is de specialist in het graven van bouwputten in Den Bosch

Ronald Boer B.V. is de specialist in het graven van bouwputten. Wij zijn een bedrijf dat al meer dan vijftien jaar bestaat. Onze ervaring heeft geleerd dat niet één bouwput hetzelfde is. Maatwerk bieden vinden we dan ook belangrijk. Als het om maatwerk gaat, kunt u denken aan:  

  • Hoe diep dient de bouwput te worden? 
  • Hoeveel bouwputten zijn er nodig? 
  • Wat is de oppervlakte van de bouwput?  

Bij een bouwproject is het graven van een goede bouwput de eerste stap. Pas na het uitgraven van de bouwput kunt u starten met het aanleggen van een fundering, kelder of rioleringssysteem. Wij graven met graafmachines zand, grond, veen en klei weg. Wij zorgen ervoor dat u een mooie bouwput krijgt als stabiele basis voor uw bouwproject.  

Hoe gaat Ronald Boer B.V. te werk bij het graven van een bouwput in Den Bosch?  

Als wij uw bouwput komen graven dan komen we eerst langs om de situatie te bekijken, schatten de tijd in die we nodig hebben, het werk en de kosten en gaan dan voor u aan de slag. Wij hebben jarenlang ervaring in grondwerkzaamheden en garanderen  u dat we snel en efficiënt werken. Wij daarnaast beschikken over de modernste apparatuur en in ons team zitten mensen met verschillende expertises.  

Neem contact met ons op voor het graven van een bouwput  

Ronald Boer B.V. is een Loon- Grondverzetbedrijf. Wij hebben een goede naam opgebouwd als het gaat om grondverzet, bestrating en bouwputten graven. Wilt u dat we ook voor u een bouwput komen graven? Of wilt u liever eerst wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur een email naar info@ronaldboer-grondverzet.nl of bel naar 06-46184225. Samen met u bespreken we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden.  

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Uitgraven Bouwput - door Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer

Stel uw vraag

Bouwput uitgraven | Den Bosch

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl