Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Bouwput uitgraven

Uitgraven bouwput als basis van uw bouwproject

Het uitgraven van een bouwput is noodzakelijk bij elke bouw. Voor het leggen van een fundering, bouwen van een kelder, maken van rioleringssleuven enzovoorts. Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V. is gespecialiseerd in het uitgraven van een bouwput. Wij bekijken de situatie, schatten het werk, tijd en kosten in en gaan aan de slag.

Uitgraven van een bouwput: uw goede begin.

Met het uitgraven van een bouwput begint u aan de eerste stap van uw bouwplan. Een huis moet staan als een, huis. Dit kan alleen als elke stap zorgvuldig wordt uitgevoerd, zo ook, of eigenlijk vooral, de eerste stap. Een goed begin is het halve werk, zo zeggen ze. Laat het uitgraven van een bouwput nu het goede begin van alle bouwprojecten zijn.

Waarom is het uit laten graven van een bouwput door Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer nu een goed begin?

Ronald Boer begon 15 jaar geleden voor zichzelf, met een minigraver en een mobiele kraan voerde hij zijn eerste bouwput uitgraafopdrachten uit. Zo klein als hij begonnen is, zo groot is hij nu; met een team van maar liefst 16 man met verschillende expertises heeft Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V. een goede naam opgebouwd op het gebied van bouwputten uitgraven, grondverzet, bestrating en meer. In de regio van Waalwijk ziet u ons team regelmatig voorbijkomen op de bouwterreinen in spé. Wij graven graag de eerste stap voor uw project.

Zo graven wij bouwputten uit voor:

  • De aanleg van funderingen
  • Een plek creëren voor de riolering
  • De basis vormen voor de toekomstige kelder

*Wij graven de bouwput regelmatig een meter breder uit, dan de tekening, om zo ook werkruimte te creëren.

Elke bouwput uitgraving is anders, de graafwerkzaamheden worden per situatie bekeken en is zodoende maatwerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het uitgraven van de bouwput van uw project? Wilt u een inschatting van de benodigde tijd, geld en mankracht? Wij denken graag mee met uw situatie.

Maak a.u.b. uw keuze:

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Uitgraven Bouwput - door Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer
Laat uw reactie achter

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2021 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl