Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Gladheidsbestrijding

Ronald Boer B.V. voor gladheidsbestrijding op uw terrein  

Preventief zout strooien? Sneeuw laten ruimen? Ronald Boer B.V. is er voor gladheidsbestrijding op uw terrein. Nachtelijke vorst gecombineerd met de vele regenbuien die we kennen in Nederland, is een parkeerterrein binnen de kortste keren veranderd in een ijsbaan. U wilt niet dat uw klanten en collega’s uitglijden. Wij helpen u weer een veilig terrein te krijgen.  In overleg bekijken we wat nodig is om uw terrein sneeuw en ijzel vrij te krijgen of andere winterse problemen aan te pakken. Op deze manier blijft uw bedrijf efficiënter draaien en heeft u geen last meer van vrachtwagens, leveranciers of afnemers die niet meer uw terrein op of af kunnen rijden. Een goede gladheidsbestrijding draagt bij aan een lager veiligheidsrisico.  

Welke terreinen maken we sneeuw of ijsvrij? 

Is er gladheid op komst door sneeuw en ijzel? Minimaliseer de risico’s en beperk de ongevallen op uw terrein. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van de gladheidservice van Ronald Boer. B.V. voor gladheidsbestrijding op uw terrein. Samen met u kijken we wat er nodig is om uw terrein sneeuw, ijzel en ander winteromstandigheden vrij te krijgen en te houden. Wij zijn inzetbaar voor het bestrijden van verschillende bedrijfsterreinen zoals:  

  • Distributiecentra 
  • Parkeerplaatsen 
  • Schoolpleinen 
  • Terrein om ziekenhuizen 
  • Wegen 

Ronald Boer B.V. heeft al jarenlange ervaring in gladheidsbestrijding. Onze dienst bestaat uit het strooien en sneeuwschuiven. Wij beschikken over de juiste grote en kleine tractoren en sneeuwschuivers. Door de verschillende machines zijn we overal inzetbaar, zowel op grote parkeerplaatsen als op kleinere schoolpleinen.  

Neem contact op met Ronald Boer B.V. voor gladheidsbestrijding op uw terrein  

Ligt er een dik pak sneeuw of is het glad op de weg? Neem contact met ons op.  We komen graag bij u langs voor gladheidsbestrijding. Het is belangrijk dat uw klanten en collega’s veilig naar hun werk kunnen. Is er gladheid voorspeld? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. We stellen dan een preventief plan op, maken afspraken en komen langs wanneer het nodig is. U kunt ons bereiken op 06-46184225 of als u liever een mailcontact heeft, mail naar info@ronaldboer-grondverzet.nl.  

Maak a.u.b. uw keuze

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Ronald Boer B.V. voor gladheidsbestrijding op uw terrein  

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl