Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Gladheidsbestrijding

Professionele gladheidsbestrijding van uw bedrijventerrein

Gladheidsbestrijding nodig voor uw terrein? Preventief zout strooien? Of sneeuw laten ruimen?

Ronald Boer is inzetbaar voor gladheidsbestrijding op uw terrein. Nachtelijke vorst gecombineerd met de vele regenbuien die wij kennen in Nederland, is een parkeerterrein binnen de kortste keren veranderd in een schaatsbaan. Vallen en glijden is dan niet te vermijden.
Dus voor uw veiligheid, die van uw collega’s, en misschien ook die van uw klanten, is gladheidsbestrijding van belang!

Niet alleen draagt een goede gladheidsbestrijding bij aan een lager veiligheidsrisico. Ook blijft uw bedrijf efficiënter draaien. Wanneer vrachtwagens, leveranciers en afnemers niet meer in staat zijn uw terrein op te rijden, of af te gaan, loopt uw productieproces wellicht ook vertraging op.

Zet onze gladheidsbestrijding in

Gladheidsbestrijding door Ronald Boer

Gladheidsbestrijding van uw terrein laten uitvoeren door een professional uit Waalwijk? Neem contact op met Ronald Boer. Wij bekijken in overleg wat nodig is om uw terrein sneeuw, ijzel en andere winteromstandigheden vrij te krijgen en houden.

Ronald Boer is inzetbaar voor het bestrijden van gladheid op verschillende bedrijfsterreinen:

  • Schoolpleinen
  • Parkeerplaatsen
  • Terrein om ziekenhuizen en dergelijke
  • Wegen
  • Distributiecentra

Gladheid voorspeld: gladheidsbestrijding gebeld

Heeft u de weersberichten gezien? Sneeuw, ijzel en dus gladheid op komst? Minimaliseer de risico’s en beperk de ongevallen op uw terrein. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een buikschuiver in de sneeuw is zo gemaakt. De gladheidsservice van Ronald Boer neemt deze risico’s voor u weg. Onze dienst bestaat onder andere uit strooien en sneeuwschuiven. Hiervoor beschikken wij over de juiste grote en kleine, tractoren en sneeuwschuivers. Zo zijn wij inzetbaar voor grote parkeerplaatsen of kleine schoolpleinen.

Nu gladheidsbestrijding voor uw terrein inzetten? Neem contact op met Ronald Boer en onderneem snel actie. Ook wanneer gladheid verwacht wordt, kunt u al contact opnemen met Ronald Boer. We kunnen dan preventief een plan opstellen, een afspraak maken en uitrukken wanneer nodig.

Maak a.u.b. uw keuze:

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Gladheidsbestrijding-Ronald-Boer
Laat uw reactie achter

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2021 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl