Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Tilburg

Grondverzet: glad, strak en egaal | Ronald Boer B.V. Tilburg

Grondverzet nodig voor uw bouwproject in Tilburg? Begint u binnenkort aan uw nieuwe project: een nieuwe woonwijk bouwen in Tilburg. Dan heeft u waarschijnlijk een expert nodig op het gebied van grondverzet.

Loon- en Grondverzetbedrijf R Boer B.V. is inmiddels gespecialiseerd in grondverzet. Wij hebben de afgelopen 15 jaar tonnen en tonnen aan grond, zand, klei en andere grondsoorten verplaatst, vele vierkante kilometers geëgaliseerd en voor talrijke bouwprojecten de eerste stap mogen zetten.

Grondverzet in Tilburg door een team van 16 man

Grondverzet in Tilburg laat u uitvoeren door Loon- en Grondverzetbedrijf R Boer B.V. wanneer u op zoek bent naar een grondverzetbedrijf met ervaring, passie voor het vak én een duidelijke organisatie. Ons team bestaat uit 16 man, elk hun eigen expertise en eigen projecten, door deze duidelijke maar bescheiden van formaat organisatie, communiceren wij helder en kunt u altijd bij ons terecht voor vragen.

Grondverzet vraagt om precisie, dankzij een goed egaal, gladgetrokken bodem, kan de bouw beginnen én voorspoedig verlopen.

Grondverzet cultuurtechniek

Onder grondverzet van Ronald Boer valt onder andere cultuurtechniek. Dit houdt in dat we ons bijvoorbeeld bezighouden met waterbeheersing, grondverbetering, landwinnigen en verkaveling. Waar cultuurtechniek vroeger werd ingezet om land klaar te maken voor landbouwwerkzaamheden, wordt cultuurtechniek vandaag de dag ook ingezet om land te behouden of de kwaliteit ervan te verbeteren.

Grondverzet aan- en afvoer van grond

Het aan- en afvoeren van grond is een van de basale werkzaamheden onder de tak grondverzet in Tilburg. Zo voeren wij oude grond uit de tuin af, voeren we grote hoeveelheden grond af bij bouwprojecten. En tegelijkertijd leveren wij juist goede grond aan voor die zelfde tuin in Tilburg, zodat de planten goed kunnen groeien. Én leveren wij zand en dergelijke aan voor bouwplaatsen en bestratingsprojecten.

Grondverzet bestraten

Grondverzet in Tilburg houdt ook in dat we de grond op zo een dergelijke manier verbeteren dat de grond gebruikt kan worden voor het doel wat het toegewezen heeft gekregen. Als de grond een bestemming straat heeft, oprit of garage, dan is Ronald Boer B.V. inzetbaar voor het bestraten van de grond.

R. Boer B.V. grondverzet in Tilburg betekent: egaliseren, uitgraven en ophogen

De grondverzetdienst van Loon- en Grondverzetbedrijf R Boer B.V. wordt ook voor andere doelstellingen gebruikt. Zo wordt het egaliseren dus voor bouwprojecten toegepast maar ook als zijnde de eerste stap voor het aanleggen van wegen en parkeerplaatsen in Tilburg en omgeving. Met behulp van onze graafmachines, trekkers en knikdumpers maken wij elk terrein klaar voor bouw of bestrating.

Als grondverzet “het verplaatsen van bepaalde hoeveelheden grond” betekent. Dan valt onder grondverzet in Tilburg ook het ophogen of uitgraven van stukken grond. Andere toepassingen van Grondverzet bij Grondverzetbedrijf Ronald Boer zijn dan ook:

  • Het graven van sleuven, voor bijv. kabels en leidingen
  • Het uitgraven van bouwputten
  • Het maken van vijvers
  • Het aanleggen van dijken

Mocht u grondverzet nodig hebben voor een van uw projecten in Tilburg en omgeving? Het team van Loon- en Grondverzetbedrijf R Boer B.V. staat voor u klaar!

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Grondverzet- Loon- en Grondverzetbedrijf R Boer B.V.

Stel uw vraag

Grondverzet | Tilburg

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl