Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Loon op Zand

Een bestrating expert nodig in Loon op Zand?

Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Grondverzetbedrijf Ronald Boer zorgt voor een nette bestrating, zodat u niet meer met bijvoorbeeld wiebelende stenen te kampen krijgt!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Om een zo goed als mogelijk resultaat te behalen moeten we ook de nodige voorbereiding treffen. Dit doen we door u in Loon op Zand te bezoeken en het komende project te bekijken. Aan de hand van dit bezoek maken we een overzicht van de volgende punten:

  • De oppervlakte
  • Welke machines en ander materiaal er nodig is
  • Hoeveel mensen er worden ingezet voor het project
  • Hoeveel tijd het bestratingsproject in beslag neemt
  • We proberen een kostenberaming van het project te maken

Op basis van deze onderdelen kijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn. Als er overbodige grond, zand, klei of een andere ondergrond moet worden weg gehaald kunnen wij dit ook voor u regelen. Nadat dit is gebeurd storten we het zand en kan het gladmaken van de ondergrond en het leggen van de stenen beginnen!

Door onze ervaring van ruim 15 jaar zijn wij professionals in het egaliseren van de bodem als basis voor andere projecten. Door de juiste materialen te gebruiken ligt de bestrating er snel in en is deze volledig waterpas. Wij kunnen helpen met het aanleggen van een nieuwe stoep, weg, parkeerplaats, oprit, tuinpad en nog veel meer.

Onze certificatie

Naast passie voor het werk hebben we voor uw zekerheid ook de nodige certificaten. Zo zijn we VCA gecertificeerd. VCA, ook wel de veiligheid checklist aannemers, vertelt dat wij op een veilige en verantwoorde manier werken. Het certificaat kan worden gehaald door een VCA cursus te volgen. Als de cursist is geslaagd krijgt deze het VCA certificaat, ook wel VCA diploma genoemd. Dit certificaat geeft ons, maar ook u een goed en veilig gevoel.

Contact

Heeft u vragen? U kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Bestrating Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V.
Laat uw reactie achter

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl