Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Den Bosch

Goede bestrating in Den Bosch begint met een gladde ondergrond

Wilt u graag nieuwe bestrating laten aanleggen? Bestrating begint bij Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V. Wij zorgen voor een gladde ondergrond alvorens het bestraten kan beginnen. Geen scheve wegen of wiebelende stoeptegels meer!

Grondverzetbedrijf Ronald Boer. B.V. is hét adres voor perfect gelegde bestrating

Voor het beste resultaat op gebied van bestrating, begint Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V. met een locatie bezoek. Dit geldt zowel voor bestrating op een toekomstige bouwplaats, uw eigen oprit of een bestaande woonwijk. Wij komen graag langs in Den Bosch om de situatie te bekijken. Door in gesprek te gaan met u en/of de opdrachtgever, schetsen we het project en de benodigdheden. Onze specialisten op het gebied van bestrating bekijken bijvoorbeeld:

  • De oppervlakte van het te bestraten terrein
  • Welke machines en ander materiaal er nodig is
  • Hoeveel mensen er worden ingezet voor het project
  • Hoeveel tijd het bestratingsproject in beslag neemt
  • We schatten de kosten van het project in, handig dan weet u waar u aan toe bent!

Na de inventarisatie van de bestrating opdracht, gaan wij aan de slag. We graven de overbodige grond, zand, klei of andere ondergrond weg. Daarna zorgen we dat de bodem volledig geëgaliseerd wordt en vervolgens kunnen we beginnen met de bestrating zelf!

Grondverzetbedrijf Ronald Boer meer dan 15 jaar ervaring in bestrating en werkzaam in regio Den Bosch

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw bestrating? Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V. heeft ruim 15 jaar ervaring in het egaliseren van de bodem als stabiele basis voor verscheidene bouwprojecten. Ook bij een project met bestrating, of misschien juist bij een bestratingsproject, is het van belang om de bodem 100% glad en rechtgetrokken te hebben. Zo kan de stratenmaker zonder tegenslagen aan de slag met het maken van bijvoorbeeld een nette stoep, weg, parkeerplaats, oprit of tuinpad!

Wij zijn VCA gecertificeerd en werken altijd op een veilige manier, ook bij uw bestrating in Den Bosch

Naast onze ervaring en passie bieden wij u ook de zekerheid van kwaliteit met onze certificaten. Wij zijn VCA* gecertificeerd. VCA, ofwel veiligheid checklist aannemers, houdt in dat wij op een veilige en verantwoorde manier ons werk uitvoeren. Dit geeft onze collega’s, onszelf, maar zeker ook uzelf een fijn en veilig gevoel!

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of de mogelijkheden voor uw bestrating in Den Bosch? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij vertellen u graag meer.

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Bestrating Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V.
Laat uw reactie achter

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl