Slogan tekst

Grondwerk is bij ons in goede handen

Offerte aanvragen

 

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Bestrating

Bestrating: een goede basis aan uw voeten

Bestrating, iets vanzelfsprekends tot het ontbreekt. De stoeptegels onderweg naar de bus of de bestrating van het fietspad onderweg naar de supermarkt. Zonder deze zo vanzelfsprekende tegels is reizen een stuk lastiger. Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V. voorziet uw (nieuwbouw) project van een strakke en mooie bestrating. Wij leggen: klinkers, stoeptegels of betontegels, wij maken er een nette weg, pad of oprit van.

Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V. voor uw bestrating?

Waar wij als Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V. bijzonder trots op zijn, is ons portfolio met mooie projecten. Zo hebben wij bijvoorbeeld bij Knauf in Oosterhout zowel het grond-, riool- én straatwerk op ons mogen nemen. Dergelijke projecten vinden wij bijzonder mooi om toe te mogen voegen aan ons portfolio.

Ronald Boer begon zoals vele bedrijven beginnen: met een hobby en een passie. De aankoop van de eerste minigraver en mobiele kraan vormden het startschot voor de onderneming Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V.

Onder andere voor uw nieuwe bestrating, zijn deze minigraver en kraan inmiddels uitgebreid tot een brede collectie aan grofmaterieel:

  • Trekkers
  • Kranen
  • Graafmachines
  • Heftrucks
  • Etc.

De ontdekkende- en lerende fase hebben wij inmiddels achter ons gelaten, met 15 jaar ervaring op de teller en vele kilometers aan bestraatte wegen, tuinen en opritten kunnen wij stellen dat we ons hebben gepositioneerd als professional op het gebied van bestrating.

U schakelt Ronald Boer B.V. in voor verschillende bestratingsprojecten

Of het nu gaat om grote nieuwbouwprojecten waarbij de gehele wijk dient te woorden voorzien van bestrating in de vorm van: straten, tuinpaden of opritten. Of heeft u ons misschien nodig voor de bestrating van uw eigen persoonlijke tuin, wilt u een terras aanleggen of een tuinpad? In ons team vindt u voor elk project een expert op het gebied van bestrating.

Wij nemen het juiste materieel, kennis en expertise mee om uw bestratingsproject op nette en stijlvolle manier uit te voeren!

Maak a.u.b. uw keuze:

Ronald Boer Grondverzet logo
Ronald Boer Grondverzet
Bestrating Loon- Grondverzetbedrijf Ronald Boer B.V.
Laat uw reactie achter

Copyright © Ronald Boer Grondverzet 2021 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl